Kiadó apartmanok Balatonlellén

| A Balaton vízének hőmérséklete: °C | A Balaton vízszint: cm | UV-B sugárzás:

Szerzői jogok

Szerzői jogokkal kapcsolatos állásfoglalás:
A jelen honlap tartalma, beleértve, de nem korlátozva a honlap szövegére, a képekre és ezek elrendezésére, szerzői jogvédelem alatt áll, az EU-Net Business Kft., tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.
Az EU-Net Business Kft. engedélyezi a jelen tartalom másolását és megjelenítését, de kizárólag csak saját vagy tájékoztatatást szolgáló használatra, a kereskedelmi célú felhasználás nem engedélyezett. A jelen tartalmat azonban tilos bármilyen hálózati számítógépre átmásolni vagy feltenni, illetve bármilyen médiumban közvetíteni. Minden esetleges másolatnak tartalmaznia kell a jelen szerzoi jogi közleményt. A tartalomból korlátozott hosszúságú szöveg idézése engedélyezett, amennyiben az EU-Net Business Kft., mint forrás feltüntetése megtörténik, de tilos a tartalom bármely részét másolni vagy harmadik fél számára továbbadni kereskedelmi céllal az EU-Net Business Kft. előzetes írásos engedélye nélkül. A tartalom változtatása tilos.

Védjegyek

Az cég-logo az EU-Net Business Kft. bejegyzett védjegye. Minden más védjegy más cégek tulajdonában van.

Tartalom

Az EU-Net Business Kft. Nem vállat és nem is vállal semmilyen akár kifejezett, akár vélelmezett garanciát a jelen honlap tartalmát illetően és semmilyen vélelmezett piacképességére, jogcímére jogsértés elkerülésére, célnak megfelelőségére vonatkozó garanciát nem ismer el.
Az EU-Net Business Kft. -t nem terheli felelősség a jelen honlaphoz való hozzáfárásből, vagy tartalmának használatából származó semmilyen kárért, veszteségért vagy követelésért, azok jogosságától függetlenül.
Az EU-Net Business Kft. -t semmilyen esetben nem terheli semmilyen speciális, közvetett, büntetés jellegű, vagy az elszenvedett károkból eredő, illetve egyéb jellegű kártérítési kötelezettség, beleértve, de korlátozva a használat az adatok vagy a nyereség elvesztését, tekintet nélkül az eljárási formára, beleértve de nem korlátozva a szerződésre, a hagyagságra, vagy más jogellenes cselekedetre, amely a tartalom használata, másolása, vagy megjelenítése kapcsán merül fel.

Az EU-Net Business Kft. tudomása szerint a tartalom pontos, teljes és aktuális, ugyanakkor tartalmazhat nem szándékos szakmai vagy tényszerű pontatlanságokat illetve tipográfiai hibákat és az EU-Net Business Kft. nem garantálja, hogy az információ pontos vagy teljes vagy aktuális. Az Ön felelőssége, hogy bármely információt ellenőrizze további felhasználás előtt. Az EU-Net Business Kft. -nek jogában áll bármikor, illetve bizonyos időközönként változtatni az itt leírt termékeken és szolgáltatásokon, de nem vállal kötelezettséget az információ frissítésére, továbbá hangsúlyozza, hogy a hibákra és a kihagyásokra vonatkozó semmilyen felelősséget nem ismer el.